LID WORDEN?

Inlineskaten of skeeleren is een leuke sport die voor iedere beoefenaar, recreatief of competitief, altijd nieuwe uitdagingen biedt.

Onze club biedt de mogelijkheid aan iedereen om deze sport op een ontspannen manier te leren kennen.Dit kan al vanaf 5 jaar!

De verschillende groepen bieden aan iedereen de kans om zijn grens te verleggen en stelselmatig te verbeteren zodat je ook buiten de club de skeelers kan aanbinden en thuis en op vakantie je kunsten kan laten zien!

ONDERSTAANDE INFO IS VANWEGE CORONA NIET HELEMAAL VAN TOEPASSING! CONTACTEER ONS INDIEN JE VRAGEN HEB BETREFFENDE DE JUISTE TRAININGSUREN.

De nieuwe leden starten met 1 training per week (woensdag of vrijdag om 18u) in de beginnersgroep en kunnen na een vaardigheidstest overstappen naar de gevorderden groep die tweemaal per week traint (woensdag en vrijdag om 19u).

Volwassenen zijn uiteraard ook welkom, trainingen gaan door op vrijdagavond om 21u (vanaf het voorjaar is dat 20u).

Al deze trainingen gaan door in Hal 1 van sporthal Houtemveld

Lidgeld bedraagt 95€ per kalenderjaar (2020) , dit is incl. verzekering. Om te start mag je uiteraard met je eigen materiaal komen maar skeelers huren is mogelijk. Helm en bescherming voor ellebogen, knieën en polsen zijn noodzakelijk.

Interesse? Kom gerust eens langs in Hal 1 van het Houtemveld. Je kan altijd een trainer aanspreken of jeugdsportcoördinator Stef Reynaerts contacteren via secretariaat@rsc-tienen.be

Je kan hier al wat documenten vinden of je kan meteen online aanmelden.

AANMELDINGSFORMULIER