Registratie recreanten (zomer)

Dit document is er enkel voor onze aangesloten leden. Personen die willen lid worden contacteren best eerst het secretariaat zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden momenteel zijn.

secretariaat@rsc-tienen.be

Wie tijdens de zomermaanden naar de trainingen wil komen dient zich via het formulier onderaan deze pagina te registeren.

Begin juli wordt het asfalt van de piste vernieuwd en kunnen er geen trainingen doorgaan van donderdag 1 juli tot en met woensdag 7 juli.Vanaf vrijdag 9 juli start dan de zomerregeling (juli-augustus)

Alle trainingen gaan door op de skeelerpiste, indien het weer tegenzit en de training niet kan doorgaan verwittigen we tijdig via mail en op Facebook. https://www.facebook.com/rsctienen

De beginners kunnen deelnemen aan 1 training per week nl. op woensdag om 18u (maximum 25 deelnemers) of vrijdag om 17u (maximum 25 deelnemers). De gevorderden kunnen deelnemen aan 1 training per week nl. vrijdag 18u (maximum 25 deelnemers). Er is geen leeftijdslimiet meer dus, dus alle gevorderden zijn welkom op vrijdag! De volwassen kunnen deelnemen aan 2 trainingen nl. vrijdag om 21u en zondag om 14u (maximum 25 deelnemers)

We hopen uiteraard in september naar een normale situatie te gaan, meer info volgt in de loop van de maand augustus.

Wat is er in georganiseerd sportverband toegestaan?

Indoor en outdoor sporten zijn toegelaten. Indien mogelijk geniet outdoor sporten de voorkeur.

  • Sportactiviteiten kunnen doorgaan in een sportgroep van maximaal 50 personen indoor (vanaf 25 juni max. 100 personen) of 100 personen outdoor, exclusief de begeleider(s).
  • Contact is toegestaan bij sportactiviteiten in georganiseerd verband in de mate dat dit noodzakelijk is door de aard van de sport.
  • Er is geen mondmasker plicht tijdens het sporten, vooraf en nadien bewaar je minimum 1.5m afstand of draag je een mondmasker (+12 jaar)
  • Georganiseerde sportwedstrijden (competities, tornooien, interclubs, …) zijn toegelaten, ook met contact.
  • Vind hier het basisprotocol sport en corona van 9 juni

Zijn cafetaria’s en kleedkamers open? 

Ja, Kleedkamers & douches mogen opnieuw gebruikt worden door de recreatieve skater.

Belangrijk: Gelieve voor elk lid apart dit formulier te verzenden.