SKEELERKAMP Pasen 2022

SKEELERKAMP IS VOLZET !!

Maandag 11 april tot en met vrijdag 15 april 2022 (Houtemveld Tienen).

We bieden de kinderen een gevarieerd programma aan met uiteraard heel wat tijd op wieltjes maar ook andere activiteiten en sporten. Dit telkens van 09.30u tot 15.30u. Er is opvang voorzien vanaf 08.30u en tot 16.30u

Ons skeelerkamp staat onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers en trainers.

Bij goed weer maken we gebruik van de skeelerpiste op het Houtemveld, bij slecht weer zal het kamp doorgaan in Hal 1 van het Houtemveld. De activiteiten gaan dus steeds door.

Het skeelerkamp is voorzien voor kinderen tussen 6 en 12 jaar (geboortejaar 2016 – 2010). Er worden maximum 20 deelnemers toegelaten.

Iedereen brengt verplicht zijn eigen persoonlijke (fiets)helm mee.  Verder dien je dagelijks kledij aangepast aan het weer, je sportschoenen, je inlineskates en bescherming (knie, elleboog, pols) bij te hebben. 
Skates en bescherming kunnen gehuurd worden als je dit niet zelf bezit. Graag opgeven bij je inschrijving (oa. je schoenmaat)

Een lunchpakket, een tussendoortje en voldoende drank voor heel de dag, breng je zelf mee.  Je goed humeur, je sportieve outfit en eventueel je zonnecrème mag je ook niet vergeten!

Alle persoonlijk materiaal dient duidelijk gemarkeerd te zijn met de naam van het kind!

We volgen tijdens het kamp alle corona maatregelen op die op dat tijdstip gelden.

Kostprijs: 100 euro (niet-leden) en 65 euro (leden), verzekering inbegrepen. Alle deelnemers krijgen een attest van deelname aan het einde van het skeelerkamp.

SKEELERKAMP IS VOLZET!!