SKEELERKAMP ZOMER 2021

Maandag 23 augustus tot en met donderdag 26 augustus 2021 (Houtemveld Tienen).

We bieden de kinderen een gevarieerd programma aan met uiteraard heel wat tijd op wieltjes maar ook andere activiteiten en sporten. Dit telkens van 09.30u tot 15.30u. Er is opvang voorzien vanaf 08.30u en tot 16.30u

Ons skeelerkamp staat onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers en trainers.

Bij goed weer maken we gebruik van de skeelerpiste op het Houtemveld, bij slecht weer zal het kamp doorgaan in Hal 1 van het Houtemveld. De activiteiten gaan dus steeds door.

Het skeelerkamp is voorzien voor kinderen tussen 6 en 12 jaar (geboortejaar 2015 – 2009). Er worden maximum 35 deelnemers toegelaten.

Iedereen brengt verplicht zijn eigen persoonlijke (fiets)helm mee.  Verder dien je dagelijks, je inlineskates en bescherming (knie, elleboog, pols) bij te hebben. 
Skates en bescherming kan gehuurd worden als je dit niet zelf bezit. Graag opgeven bij je inschrijving (oa. je schoenmaat)

Een lunchpakket, een tussendoortje en voldoende drank voor heel de dag, breng je zelf mee.  Je goed humeur, je sportieve outfit en eventueel je zonnecrème mag je ook niet vergeten!

Alle persoonlijk materiaal dient duidelijk gemarkeerd te zijn met de naam van het kind!

We volgen tijdens het kamp alle corona maatregelen op die op dat tijdstip gelden.

Kostprijs: 80 euro (niet-leden) en 50 euro (leden), verzekering inbegrepen.

We verzenden een automatische bevestiging van de aanmelding, contacteer ons als er iets fout loopt. De inschrijving is pas definitief na betaling van 80€ (niet leden) of 50€ (leden) + eventueel 20€ voor de huur van de skates en knie-,pols- en elleboogbeschermers
Persoonlijke (fiets)helm is verplicht!

Onze bankgegevens:
IBAN: BE83 7865 7158 5315 BIC: GKCCBEBB
RSC Tienen VZW, Acacialaan 31, 3300 Tienen
Vermeld duidelijk uw naam en voornaam + Zomerkamp 2021"


JA NEEN