LID WORDEN?

INSCHRIJVINGEN EN PROEFLESSEN ZIJN NIET MOGELIJK TIJDENS DE ZOMERMAANDEN !!!!

Ofwel start je met 2 proeflessen die gratis zijn. Registratie is verplicht. Laatste proefles mogelijk op woensdag 22/6! Tijdens de zomermaanden zijn er geen proeflessen mogelijk

AANMELDING 2 PROEFLESSEN

Ofwel wordt je meteen lid, nieuwe leden registreren zich via deze link

AANMELDING ALS RECREATIEF LID

Inlineskaten of skeeleren is een leuke sport die voor iedere beoefenaar, recreatief of competitief, altijd nieuwe uitdagingen biedt.

Onze club biedt de mogelijkheid aan iedereen om deze sport op een ontspannen manier te leren kennen. Dit kan al vanaf 5 jaar!

De verschillende groepen bieden aan iedereen de kans om zijn grens te verleggen en stelselmatig te verbeteren zodat je ook buiten de club de skeelers kan aanbinden en thuis en op vakantie je kunsten kan laten zien!

De nieuwe leden starten met 1 training per week (woensdag of vrijdag om 18u) in de beginnersgroep en kunnen na een vaardigheidstest overstappen naar de gevorderden groep die tweemaal per week traint (woensdag en vrijdag om 19u).

Volwassenen zijn uiteraard ook welkom, trainingen gaan door op vrijdagavond om 20u (vanaf midden oktober is dat 21u).

Al deze trainingen gaan door in Hal 1 van sporthal of de skeelerpiste op het Houtemveld

Lidgeld bedraagt 95€ per kalenderjaar (2022) meerdere leden uit 1 gezin krijgen een voordeliger tarief. Aanmeldingen in de loop van het kalenderjaar zijn ook mogelijk aan een verminderd tarief, dit is incl. verzekering. Om te starten mag je uiteraard met je eigen materiaal komen maar skeelers huren is mogelijk. Helm en bescherming voor ellebogen, knieën en polsen zijn noodzakelijk.

Interesse? Kom gerust eens langs in Hal 1 van het Houtemveld. Je kan altijd een trainer aanspreken of jeugdsportcoördinator Stef Reynaerts contacteren via secretariaat@rsc-tienen.be

Je kan hier al wat documenten vinden of je kan meteen online aanmelden.