RECREATIE & STARTERS

Inlineskaten of skeeleren is een leuke sport die voor iedere beoefenaar, recreatief of competitief, altijd nieuwe uitdagingen biedt.

Onze club biedt de mogelijkheid aan iedereen om deze sport op een ontspannen manier te leren kennen. Dit kan al vanaf 5 jaar!

Ofwel start je met 2 proeflessen die gratis zijn. Registratie is verplicht.

AANMELDING 2 PROEFLESSEN > momenteel zijn er geen proeflessen gepland!

Ofwel wordt je meteen lid, nieuwe leden registreren zich via deze link

AANMELDING ALS RECREATIEF LID

De verschillende groepen bieden aan iedereen de kans om zijn grens te verleggen en stelselmatig te verbeteren zodat je ook buiten de club de skeelers kan aanbinden en thuis en op vakantie je kunsten kan laten zien!

De nieuwe leden starten in de beginnersgroep (Hal 1 woensdag en vrijdag om 18u) en kunnen na een vaardigheidstest overstappen naar de gevorderden groep (Hal 1 woensdag en vrijdag om 19u).

Volwassenen zijn uiteraard ook welkom, trainingen gaan door woensdag om 20u op de skeelerpiste aan het Houtemveld en vrijdag om 21u in Hal 1.

Tijdens de maanden juli en augustus is er 1 training voor alle leden op vrijdag van 18u tot 19u op de skeelerpiste van het Houtemveld. Voor de volwassenen is dat eveneens op vrijdag van 20.30u tot 21.30u

Lidgeld bedraagt 95€ per kalenderjaar (2023). Meerdere leden uit 1 gezin krijgen een voordeliger tarief. Aanmeldingen in de loop van het kalenderjaar zijn ook mogelijk aan een verminderd tarief, dit is incl. verzekering. Om te starten mag je uiteraard met je eigen materiaal sporten maar skeelers huren is mogelijk. Helm en bescherming voor ellebogen, knieën en polsen zijn noodzakelijk.”

Interesse? Kom gerust eens langs in Hal 1 van het Houtemveld. Je kan ons contacteren via secretariaat@rsc-tienen.be

Je kan hier al wat documenten vinden of je kan meteen online aanmelden.