RECREATIE & STARTERS

Inlineskaten of skeeleren is een leuke sport die voor iedere beoefenaar, recreatief of competitief, altijd nieuwe uitdagingen biedt.

Onze club biedt de mogelijkheid aan iedereen om deze sport op een ontspannen manier te leren kennen. Dit kan al vanaf 5 jaar!

Ofwel start je met 2 proeflessen die gratis zijn. Registratie is verplicht.

AANMELDING 2 PROEFLESSEN

Ofwel wordt je meteen lid, nieuwe leden registreren zich via deze link

AANMELDING ALS RECREATIEF LID

De verschillende groepen bieden aan iedereen de kans om zijn grens te verleggen en stelselmatig te verbeteren zodat je ook buiten de club de skeelers kan aanbinden en thuis en op vakantie je kunsten kan laten zien!

De nieuwe leden starten in de beginnersgroep (Luchtballon woensdag en vrijdag om 18u) en kunnen na een vaardigheidstest overstappen naar de gevorderden groep (Luchtballon woensdag en vrijdag om 19u).

Volwassenen zijn uiteraard ook welkom, trainingen gaan door woensdag om 20u op de skeelerpiste aan en vrijdag om 20u in Luchtballon.

Lidgeld bedraagt 110 € per kalenderjaar (2024). Meerdere leden uit 1 gezin krijgen een voordeliger tarief. Aanmeldingen in de loop van het kalenderjaar zijn ook mogelijk aan een verminderd tarief, dit is incl. verzekering. Om te starten mag je uiteraard met je eigen materiaal sporten maar skeelers huren is mogelijk. Helm en bescherming voor ellebogen, knieën en polsen zijn noodzakelijk.”

Tijdens de maanden juli en augustus is er 1 training voor alle leden op vrijdag van 18u tot 19u op de skeelerpiste van het Houtemveld. Voor de volwassenen is dat eveneens op vrijdag van 20.30u tot 21.30u

Interesse? Kom gerust eens langs in de Luchtballon. Je kan ons contacteren via secretariaat@rsc-tienen.be

Je kan hier al wat documenten vinden of je kan meteen online aanmelden.