START TO SKATE

Deze zomer kan je in onze club op een speelse en ontspannende manier leren skaten in 10 lessen. We bieden dit lessenpakket aan voor 50€ incl. een verzekering voor lichamelijke ongevallen.

De deelnemers aan Start to Skate hebben na afloop van het lessenpakket recht op een korting van 10€ op het lidmaatschap van de club indien ze willen aansluiten.

Bij inschrijving kan je ook kiezen om inline-skates+beschermingsmateriaal (pols-, elleboog-, en kniebeschermers) te huren (20€ voor de 10 lessen). Alle lessen gaan door op de skeelerpiste van het Sportcomplex Houtemveld te Tienen. We bieden 2 mogelijkheden aan.

Voor kinderen van 5 tot 15 jaar is er “Start to Skate junior” op woensdag 14u-15u (eerste les woensdag 1 juli ) of zaterdagnamiddag van 15u15-16u15 (eerste les zaterdag 4 juli ).

Vanaf 16 jaar kan je de lessen van “Start to Skate senior” volgen op vrijdag avond van 19u30-20u30 (eerste les vrijdag 26 juni)

Vrijdag 28 augustus wordt er een gemeenschappelijke training georganiseerd samen met al de deelnemers van Start to Skate en al onze andere leden om de zomer feestelijk af te sluiten.

De lessen gaan NIET door bij regenweer, je wordt minstens 1 uur vooraf verwittigd!!! Lessen die niet kunnen doorgaan door het regenweer, kunnen niet ingehaald worden.

Helm is verplicht, we vragen om een persoonlijke (fiets)helm te gebruiken.

We verzenden een automatische bevestiging van de aanmelding, contacteer ons als er iets fout loopt. De inschrijving is pas definitief na betaling van 50€ (+ eventueel 20€ voor de huur van de skates)

Onze bankgegevens:
IBAN: BE83 7865 7158 5315
RSC Tienen VZW, Acacialaan 31, 3300 Tienen
Vermeld duidelijk uw naam en voornaam + "Start to Skate"