Corona update

29/10/2020

De verschillende overheden in ons land hebben beslist om vanaf vandaag 29/10/2020 tot en met minstens 22/11/2020 alle indoor activiteiten van sportclubs op te schorten in de strijd tegen het coronavirus. Ook de outdoor activiteiten werden verder beperkt wat voor de oudere leden nog weinig mogelijkheden liet Dit in tegenstelling tot eerdere berichten waar nog  melding gemaakt werd van andere afspraken. De  beperkingen hebben een grote invloed de mogelijkheden voor onze leden om nog op een deftige en veilige manier te sporten.
De algemene situatie evolueert ook zo dat we onze verantwoordelijkheid willen nemen en de sociale contacten die samenhoren met een sportvereniging zoals de onze, op deze manier tot een minimum te herleiden.

Met veel begrip voor de huidige situatie en in het belang van ieders gezondheid laten we u weten dat de alle  trainingen voor  ALLE  groepen opgeschort worden van heden tot en met minstens 19 november 2020. Dit conform de genomen maatregelen door de overheden.

We hopen uiteraard samen met u dat we snel onze sport terug kunnen beoefenen. Maar laten we er eerst voor zorgen dat we samen het virus klein krijgen.

Van zodra we meer info hebben over de eventuele heropstart  zullen we u verder berichten.

We danken u alvast voor uw begrip.

Hou het gezond! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *